Dienstverlening en opleidingen

BLS en/of AED training

Als geregistreerd opleidingsinstituut bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) is BZenV al jarenlang actief in trainingen Basis Life Support (BLS) en Automatische Externe Defibrillator (AED) voor diverse instanties, organisaties en voor particulieren.

Broeders Zorg en Veiligheid geeft deze trainingen alleen met inzet van gecertificeerde instructeurs.

Tarieven 2022 / 2023

Beginnerscursus Basis Life Support (BLS)/AED           €37,50

Herhalingscursus Basic Life Support (BLS)/AED          €22,50

Alle cursussen zijn erkend en worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Ook zijn de instructeurs NRR-erkend. Wij zijn een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling en rekenen BTW vrij.

Beginnerscursus

In de prijs voor de beginnerscursus is een uitgebreid lespakket, een NRR-certificaat (2 jaar geldig) en registratie bij de Nederlandse Reanimatieraad inbegrepen. De zaalhuur en consumpties (koffie en thee) zijn inbegrepen (wanneer de lessen plaatsvinden op onze leslocatie in Sneek). Een andere locatie is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

13-12-2022 volledige cursus

19-01-2023 herhalingles

16-02-2023 volledige cursus

16-03-2023 herhalingsles

11-04-2023 volledige cursus

11-05-2023 herhalingsles

Geef je op via info@bzenv.nl of bel 06-14479665

Herhalingscursus

Bij de herhalingscursussen dient de cursist d.m.v. een geldig certificaat aan te kunnen tonen dat de beginnerscursus gevolgd is. Bij de prijs van de herhalingscursus is lesmateriaal en de zaalhuur en consumpties (koffie en thee) inbegrepen (wanneer de lessen plaatsvinden op onze leslocatie in Sneek). Een andere locatie is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Cursuslocatie
DBC Sneek B.V.
Zadelmakersstraat 26
8601 WH Sneek

Opleiding Evenementenzorg

In april 2019 is de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ) gepresenteerd en sinds 2022 is deze verplicht. De norm stelt o.a. eisen aan competenties van hulpverleners en streeft op die manier naar uniformiteit en duidelijkheid. Om EHBO’ers op te kunnen leiden conform de eisen van de VNEZ is de cursus Evenementenhulpverlener (EVH) opgezet. Broeders Zorg en Veiligheid verzorgt deze cursus.

De cursus evenementenhulpverlener (categorie 1) behandelt alle onderwerpen en handelingen die een hulpverlener zelfstandig mag verrichten. Alle onderwerpen van de opleiding Basis Eerste Hulp komen aan bod.

De cursus wordt verdeeld over 6 bijeenkomsten. Klik hier Cursusprogramma evenementenhulpverlener 2022 voor de inhoud van de cursus.

Duur: 5 avonden (19.00 uur – 22.00 uur)

Data najaar 2022:

15 november 

17 november 

22 november 

29 november 

6 december 

Zelfstudie: je studiebelasting is ongeveer 2 uren per bijeenkomst

Kosten: € 175,- (incl. koffie/thee, bewijs van deelname/certificaat, theorieboek)

Je rondt de cursus af met een praktijkgericht examen.

Evenementen ondersteuning / hulpverlening

BZenV kan uw organisatie helpen met de voorbereidingen bij een evenement, zoals het schrijven van een veiligheidsplan, draaiboek, vergunningaanvraag en leveren van eerstehulpverleners bij evenementen en veiligheidscoordinatoren. BZenV werkt nauw samen met Faber Hulpverlening (www.faberhulpverlening.nl). Vraag naar de mogelijkheden.

Overige Dienstverlening

BZenV is een onderneming die blijft ontwikkelen in verschillende domeinen. Neem gerust contact op voor mogelijkheden waarin een vraagstuk zit. Met elkaar komen we altijd tot een oplossing.

Neem contact op

Voor aanvullende informatie