Als trainer, opleider, instructeur of examinator is het mijn doel om mijn kennis over te brengen, te delen maar ook te vergaren.

Interim-management, Projectmanagement en ondersteuning is in ruime mate aanwezig en te leveren.

Broeders Zorg en Veiligheid Dienstverlening heeft een ruime ervaring in de ambulancezorg en diverse vervoerssectoren. 

Daarnaast is er ervaring in de de crisisbeheersing en openbare orde en veiligheid opgedaan. In al deze werkvelden is een ruime ervaring aanwezig als docent.

Werkervaring

Na 10 jaar als beroepsmilitair diverse functies te hebben bekleed als: monteur / chauffeur, bergingsspecialist en (groeps)commandant, heb ik in 2001 de stap gezet richting de (acute) gezondheidszorg. Nu inmiddels weer 21 jaar als ambulancechauffeur werkzaam met daarbij Officier van dienst Geneeskundig.
Vanuit deze beide functies ben ik op het gebied van: BLS/AED , Ambulancezorg en Crisisbeheersing instructeur.

Als trainer, opleider, instructeur of examinator is het mijn doel om mijn kennis over te brengen, te delen maar ook te vergaren.
Samenwerken staat bij mij hoog in het vaandel en ik hoop dan mijn aandeel mensen en teams voorbereid in gezamenlijk optreden bij crisissituaties.

Nu zet ik mij in binnen mijn domein van zorg, openbare orde en veiligheid, training en advies. Ook logistiek, techniek en transport kunnen vallen onder mijn expertise.

“It’s nice to be important, but it’s more important to be nice”